юли 17, 2024

Mama i Tatko

Полезни статии за цялото семейство

Таблица за пола на бебето според Ванга

Много родители са в очакване на чудото на раждането на бебе и се опитват да разберат какво ще бъде момче, момиче? Таблицата на баба Ванга разкрива с голяма точност, какъв може да бъде полът на бебето ви. Въпреки, че името на великата пророчица на Ванга е свързано с таблицата, тя е създадена с помощта на нейната ученичка, Людмила Ким, сподели Zajenata.bg.

Опитът на много жени, показва, че тя е в състояние точно да определи пола на нероденото бебе още от момента на неговото зачеване.

Таблица е проста: в едната колона е възрастта на жената, а в другата, месецът, когато е заченато детето, или искате да го заченете.

На пресечната точка на тези два параметъра може да се види резултатът: тъмно-зелена клетка е за момче, а светлата клетка дава прогноза за момиче.

Основната трудност за използване метод Ванга е сложността на определяне на датата на зачеването на бебето. Понякога родителите не могат да знаят точно датата на зачеването, особено когато бременността не е планирана.

Има и научен метод, по който да се изчислява възможния пол на бебето:

За полът на бебето са отговорни сперматозоидите. Те са два вида X или Y. Ако едно дете е заченато от сперма X-тип, имаме дъщеря, Y – момче. Ето защо, ако родителите мечтаят за раждането на сина си, двойката трябва да се опитва да зачене дете директно към деня на овулацията. Ако двойката мечтаете за дъщеря, зачеването трябва да е 3-4 дни преди овулацията. Такава схема е свързана с естествената функция на сперматозоидите. Y-тип са по-активни, а Х-те са значително бавни в скоростта.